دانلود 50 مدار جالب با آی سی 555 PDF چاپ پست الکترونیکی
توسط عماد برزویی
سه‌شنبه 06 تیر 1391 20:13

آی سی 555 به آی سی تایمر نیز معروف است و انواع تایمرها و نوسان سازها را می توان به وسیله آن تحقق بخشید. مدار موجود به صورت نوسان ساز کار می کند وبا توجه به مقادیر C و R فرکانس نوسان را می توان تعیین کرد، بدین ترتیب که مدت زمان یک یا صفربودن پالسهای خروجی این آی سی با یک خازن تعیین می شود که همان مدت زمان شارژ ودشارژ شدن خازن توسط یک مقاومت است . با در اختیار داشتن مقادیر ظرفیت خازن و اندازه مقاومت، این زمانها را می توان با دقت زیاد محاسبه کرد. متاسفانه دانشجویان و مهندسان فقط از نحوه کار این آی سی با خبر هستند و از مدارات و استفاده های آن بی خبرند .

بخاطر آشنایی شما با طرز استفاده از آی سی 555 ما 50 مدار جالب که 100 در صد عملی هستند را بصورت یک PDF به همراه یک مقاله فارسی در رابطه با عملکرد IC 555 برای شما آماده نموده ایم .

نام چند مداری که در این پکیج وجود دارد :

مدار ارگ الکترونیکی

مدار تولید صدای بمب

مدار فلزیاب

مدار نورسنج

مدار کنترل کننده PWM

مدار چند برابر کننده ولتاژ

مدار آمپلی فایر

مدار راه اندازی سروو موتور

مدار تستر ترانزیستور

مدار تقویت کننده جریان خروجی

مدار شوکر 20 هزار ولتی

و ...

برای دانلود روی عکس کلیک کنید.

آخرین به‌روزرسانی سه‌شنبه 06 تیر 1391 20:37

© 1396 انجمن علمی گروه برق.

جستجو در سايت

نظر شما در مورد مطالب سایت چیست ؟